Офертите за продукта

Описание
Прави лесно изграждането на впечатляваща система от фабричното главно устройство, повишаваща качеството на звука до ниво, при което слушателите усещат музиката по начина, по който е желал изпълнителя.

PXE-H650 е универсален и цялостен начин да модернизирате вашата фабрична система и да постигнете такова качество на звука, каквото никога не сте си представяли. С MultEQ обработка PXE-H650 използва повече от 500 деления на честотния спектър и прецизно оптимизира звука спрямо акустичните характеристики на превозното средство – резултатът е ВПЕЧАТЛЯВАЩ звук – технологично решение за практически всяка фабрична система, което позволява да усетите музиката по начина, по който е желал изпълнителя, настроена спрямо превозното средство, изчистчена от изкривявания и окраски.

Характеристики
  • Съвременна фабрична аудио системна интерация и тунинг технология
  • високо/н Продукт известен още и като PXE H 650, PXEH650, PXE H650, PXE-H 650
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^